måndag 2 mars 2009

en mindre bra sak

Har nu gallskrikit tre ggr till på G.

Gode gud
låt
denna dag
ta
slut
helt enkelt.

stäng dagis

Missförstå mig rätt: Jag älskar dagis. Men min son har väl gått sådär 15 procent av sina betalda heltidsdagar. Han har helt enkelt varit sjuk JÄMT sedan inskolningen för 18 månader sedan. Dagis är en chimär det första året. Barnen är ju inte där, de är ju hemma precis hela tiden. Det här klimatet och barnomsorg = funkar ej.

vabbelivabb vabb vabb

Ett barn har planeringsdag, det andra är lite lagom snorig och ljummen, så han kan ej gå på dagis. Perfekt timing tycker ni vanliga föräldrar. J..la h ..vete, tänker vi autistpäron, som inte riktigt klarar av båda barnen på en gång i egen regi hur länge som helst. Mannen har jobbmiddag. Så nu segar klockan framåt. En gigantisk godispåse har just utdelats. Nu väntar jag på ett viktigt jobbsamtal. Ring NUUU, snart är godisarna uppätna!
Hur resten av veckan ska klaras av vet jag icke. Någon måste vabba med M, det är helt klart. Och jag har tre lämningar av någorlunda stora projekt coming up. SUCK. Min mor som var inbokat för dessa har lunginflammation. Farmor är jätteförkyld. Barnvakten har precis haft kräksjuka och får inte komma in genom dörren.
HURHURHUR ska vi lösa detta?